PEC Zwolle versterkt met Denis Mahmudov

Zwolle- PEC Zwolle heeft zich versterkt met Denis Mahmudov. De aanvaller, afkomstig van Topklasser Excelsior’31, heeft een contract getekend tot de zomer van 2015; met daarbij een optie voor één extra seizoen. In de eerste seizoenshelft scoorde Mahmudov negentien keer voor Excelsior’31. Hiermee stond de Macedoniër op de eerste plaats in het topscorersklassement van de zaterdag Topklasse. 

Mahmudov geeft aan heel bewust voor PEC Zwolle te hebben gekozen: ,,Het voetbal dat PEC Zwolle speelt past bij mij. Ik wilde graag een volgende stap maken en kan me in Zwolle verder ontwikkelen. Aan mijn stageperiode in november had ik een goed gevoel overgehouden en ook in de gesprekken daarna voelde ik het vertrouwen. In eerste instantie zal ik even de tijd nodig hebben om me aan het hogere niveau aan te passen, maar ik ga mijn best doen om in Zwolle een basisplaats te veroveren."

De Macedoniër omschrijft zichzelf als een aanvaller die het liefste vanaf de linkerflank speelt: ,,Bij Excelsior’31 speelde ik als linksbuiten, maar trok ik veel naar binnen. Op deze manier heb ik veel doelpunten gemaakt. Ik ben een tweebenige speler, die graag een actie maakt, doelgericht is, maar daarnaast ook graag de combinatie zoekt. Ik kijk er naar uit om in het IJsseldelta stadion te spelen." Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de komst van Mahmudov: ,,Denis heeft in de Topklasse laten zien dat hij dat niveau is ontgroeid. We volgen hem al lange tijd en hij heeft laten zien dat hij een talentvolle speler is. Ook in de stageperiode heeft hij een goede indruk achtergelaten. We zijn dan ook blij dat Denis per direct de overstap maakt naar PEC Zwolle."
Artikel delen:
Reacties 13
 1. Een verschrikkelijk goede voetballer ,waar Pec nog veel plezier aan gaat beleven, ken hem uit de AGOVV periode , kan direct in de basis!

  Compliment voor de TC.


  ⚠️ Meld

 2. Linksbuiten ? Dus geen echte spits ? Karagounis (net gehaald) en Labylle en Fernandez zijn ook linksbuiten.. Pec heeft behoefte aan een type Avdic, een echte spits. Kleine, technisch begaafde spelers hebben ze al genoeg. Daarnaast is het verschil tussen de Topklasse en de Eredivisie behoorlijk groot en overtuigde hij bij Agovv in de bier league ook niet echt. Maar ik hoop dat ik ernaast zit en dat hij Pec de broodnodige goals bezorgd.


  ⚠️ Meld

 3. De ‘buitenklasse’ (citaat v.Art Langeler) van Avdic heeft zich nooit geopenbaard in Zwolle. Avdic lijkt nog steeds niet geheel verlost van zijn ‘hoofdtrauma’ opgelopen bij Bremen? Wat steeds duidelijker wordt is dat Jans het zoekt in technisch (zeer) vaardige voetballers (Mokotjo) Bij Labylle(Jans heel erg blij mee) en Nijland helaas breedte ingekocht. Spelers zoals Pluim en Avdic die ook voor de noodzakelijke body en lengte zorgden zijn kennelijk niet besteed aan de trainer …(en TS?). Het elftal van Jans krijgt steeds meer vorm, in het nieuwe seizoen kunnen we Jans erop afrekenen. Dit is een overgangsjaar. Ben benieuwd.  ⚠️ Meld

Reageer