47-jarige vrouw vermist

Zwolle – Sinds zaterdagmiddag 13.00 uur wordt er een 47-jarige vrouw uit de Van Pallandtmarke vermist. Er werd hiervoor een burgernetactie opgestart.

De vrouw verplaatst zich vermoedelijk op een blauwe bromscooter, met in het kenteken de tekens D177. De vrouw draagt een zwarte jas, heeft kort bruin haar en een moedervlek links in haar gezicht. Heeft u tips, bel met de lokale politie of 112.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik snap dat er ook nadelen zitten aan het verspreiden van een foto op internet, maar ik heb het idee dat ik actiever zou kunnen meezoeken als ik een foto van de bewuste persoon heb gezien. Aan deze omschrijving kunnen zoveel mensen voldoen.

    Maar fijn dat ze weer terecht lijkt.


    ⚠️ Meld

  2. @ Wilbert……stel, je hebt ruzie met je naasten en om je hoofd koel te houden ga je de deur uit zonder wat te zeggen…….je naasten denken dat je er zo weer bent maar merken na verloop van tijd dat dit niet het geval is en schakelen de politie en misschien wel Weblog Zwolle, om kennis te geven van jouw verdwijning. Zit jij er dan op te wachten dat jouw foto hier verschijnt? Een ooit geplaatste foto op het internet kan je niet zomaar verwijderen…..ik denk dat als men een goeie beschrijving geeft van de vermiste persoon dat je hem/haar zo ook wel vindt. Als dat niet het geval is, kan je na een wat langere periode alsnóg wel een foto plaatsen…….


    ⚠️ Meld

Reageer