36ste Jopie van Kilsdonk zaalvoetbaltoernooi

Zwolle – Op zaterdag 4 januari as. organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het 36ste Jopie van Kilsdonktoernooi. Gedurende deze dag strijden zaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbeker.

“We zijn heel erg blij, dat we met 25 teams gaan strijden om de Jopie van Kilsdonk Wisselbeker” de animo was deze editie groter als voorgaande jaren en het belooft een lange, maar zeker leuke en attractieve zaalvoetbal dag te worden, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV. Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt nu alweer voor de 36ste keer georganiseerd door de WRZV Zaalvoetbalvereniging. Het is een toernooi, wat in de “zaalvoetbalwereld” grote bekendheid geniet. Dit jaar is de organisatie voornemens om het nog grootser aan te pakken! “Het mooie aan dit evenement is de samenstelling van de deelnemende teams aan het toernooi. Er zijn teams uit de eigen zaalvoetbal competitie, maar ook daarbuiten.

We zien ook dat vriendengroepen, veldvoetbalteams en zelfs teams buiten de regio zich hebben ingeschreven voor het toernooi. En dat is geweldig”!, verteld Freddy Eikelboom, voorzitter Zaalvoetbalvereniging WRZV. Ook de kampioen van de vorige editie Bola-Lah! is weer van de partij om de titel te verdedigen. Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging de sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel. De winnaar van de Fair Play prijs wordt natuurlijk beloond met de sportiviteitsprijs. De sportiviteitsprijs zal worden uitgereikt door mevrouw Joke ter Bruggen (dochter van Jopie van Kilsdonk) Het toernooi begint op zaterdag 4 januari rond 9:00 uur en de prijsuitreiking is om circa 18:30 uur. De prijsuitreiking wordt verricht door Loco- Burgemeester en Wethouder Rene de Heer. De avond wordt natuurlijk op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten. Iedereen is welkom om zaterdag 4 januari 2014 as. vanaf 9:00 uur deze zaalvoetbal dag bij te wonen en de toegang is GRATIS!

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer