Reddingsbrigade in actie voor buitenboordmotor

Zwolle – Reddingsbrigade Zwolle zet zich al sinds 1918 in om de verdrinkingsdood te voorkomen. Op 1 januari 2014 is de reddingsbrigade met de vrijwillige waterhulpverleners en een reddingsboot aanwezig bij de nieuwjaarsduik in de Milligerplas om hulp te kunnen verlenen aan zwemmers die in problemen komen.
 
buitenboordmotor.jpeg 
 
Ons goede voornemen voor 2014 is het aanschaffen van een nieuwe buitenboordmotor om het werk verantwoord voort te kunnen zetten. Helaas zit er net niet voldoende geld in de clubkas van de vereniging om de motor aan te schaffen. Via de (social) media promoot de reddingsbrigade daarom de actie die ze op touw hebben gezet om het ontbrekende bedrag toch bij elkaar te krijgen. De actie is te vinden op de site Ik ben ook een held. Red u financieel mee en doneert u een bedrag voor een nieuwe motor!? Zie ook www.reddingsbrigade-zwolle.nl voor meer informatie en het laatste nieuws.
Artikel delen:
Reacties 5
  1. We willen bij een lokale dealer een nieuwe motor met volledige garantie aanschaffen (geen tweedehands) en kiezen daarbij bewust voor een iets duurder type, dat zuinig, betrouwbaar en milieubewust is. Op termijn zal deze keuze de exploitatiekosten doen dalen.


    ⚠️ Meld

  2. Ik zou importeurs aanschrijven of ze bereid zijn een nieuwe motor met korting te leveren aan de reddingsbrigade.
    25% moet m.i. zomaar lukken


    ⚠️ Meld

Reageer