Man tweemaal aangehouden voor winkeldiefstal

Een 42-jarige Zwollenaar is vrijdagavond 10 augustus aangehouden voor winkeldiefstal in een winkel aan het Bachplein. De man wordt er van verdacht bier uit de winkel te hebben weggenomen zonder dit af te rekenen. De man werd ingesloten op het bureau.

In een winkel aan de Veemarkt is zaterdagochtend 11 augustus dezelfde 42-jarige inwoner van Zwolle wederom aangehouden voor winkeldiefstal. De man had meerdere pakken koffie weggenomen uit de winkel zonder deze af te rekenen. De man was een half uur ervoor ontslagen uit het politiebureau vanwege een winkeldiefstal in een winkel aan het Bachplein de dag ervoor. De Zwollenaar werd wederom ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Die man die opgepakt is. Die jat half zwolle leeg. Waarschuw je de politie dat ie een veelpleger is laten ze iemnad zo weer vrij. Dan wacht je toch weer problemen.


    ⚠️ Meld

  2. waar is die politie toch mee bezig? ze zijn hier in dit land ook knetterleip geworden. en als zo,n winkelier zo,n klaploper eens flink te grazen neemt kan ie zelf de bak in. echter staat ie niet 1,2,3 buiten. wat een zooitje is het toch geworden hier


    ⚠️ Meld

Reageer