Weblog Zwolle wenst u een fantastisch 2014 !

Zwolle – Weblog Zwolle wenst iedereen een mooie oudejaarsavond, een prachtige jaarwisseling en een liefdevol, mooi en gezond 2014!! In oktober 2013 beleefde Internetkrant Weblog Zwolle haar 10-jarig bestaan!

bc2ekp6caain_rn.jpg-large.jpg

Van hobby naar fenomeen. Ook in 2013 ging het crescendo met Internetkrant Weblog Zwolle. Van bijna 9.000 vaste bezoekers per dag aan het begin van het jaar, is dit aantal in december 2013 gegroeid tot 10.000 vaste bezoekers per dag. De mensen achter Weblog Zwolle doen dat zonder salaris en zonder subsidie. Vaak kost hun hobby alleen maar geld, zoals dat met meer hobby’s het geval is. Niets bijzonders eigenlijk, maar wel dat de waardering overwegend goed is. Dit uit zich in een dagelijks bezoek van veel Zwollenaren aan Weblog Zwolle, de meer dan 1.500 likes op Facebook of het aantal van bijna 10.000 followers op Twitter. Daar zijn de vrijwilligers erg trots op!! De vrijwilligers willen gepassioneerd de vele bezoekers actueel op de hoogte stellen van wat er in hun stad gebeurt. Elke dag weer. Belangenloos! Weblog Zwolle wil ook in 2014 die dagelijkse continuiteit en kwaliteit een goed vervolg geven. Doet u weer mee? Met uw waardevolle bijdragen via de tienduizenden reacties. Dan maken we er samen weer een mooi WLZ-jaar van!

31-12-2013_spetterend_vuurwerk_aan_de_esdoornstraat_03.jpg

31-12-2013_spetterend_vuurwerk_aan_de_esdoornstraat_01.jpg 

Artikel delen:
Reacties 31
 1. Daar sluit ik me bij aan: dat 2014 een heel mooi jaar mag worden. Ik wens iedereen een goede gezondheid en geluk toe. Speciaal voor de fantastische vrijwilligers van Weblog Zwolle wens ik een fijn logjaar!


  ⚠️ Meld

 2. Uiteraard de allerbeste wensen voor een gelukkig, vrolijk en gezond 2014 voor iedereen. En dikke pluim voor de vrijwilligers van weblogzwolle!


  ⚠️ Meld

 3. Dat 2014 een heel mooi jaar mag worden. Ik wens iedereen een goede gezondheid en geluk toe. Speciaal voor de fantastische vrijwilligers van Weblog Zwolle wens ik een fijn logjaar!

  Beter had ik het niet kunnen zeggen, ik sluit mij hier graag bij aan.


  ⚠️ Meld

 4. Beste mensen van Weblog Zwolle, dank voor weer een mooi jaar vol Zwolse actualiteiten. Alle goeds en weer veel succes als nieuwsbrengers in het nieuwe jaar!


  ⚠️ Meld

 5. Weblog Zwolle is volgens mij het enige medium dat Zwolle geheel vrijwillig en onbetaald informeert met nieuws. RTV ZOo heeft bijvoorbeeld subsidie, en bakt er niets van. SportiefZwolle heeft een (gedeeltelijk) betaalde redactie, en is niet actueel.
  Hulde dus voor WLZ 😀


  ⚠️ Meld

 6. De mensen van Weblog Zwolle, een goed 2014 en bedankt voor het verzorgen van het nieuws het afgelopen jaar. Ga zo door! Verder iedereen natuurlijk een mooi en gezond jaar.


  ⚠️ Meld

 7. Wat een prachtige 1ste januari. De vogeltjes fluiten een lieflijk concert in de nieuwjaarszon. Ieder een opgeruimd en gezond 2014 .


  ⚠️ Meld

Reageer