Tuinmeubels Scheppinckmate in brand gestoken

Zwolle – In Zwolle Zuid zijn er tijdens de Jaarwisseling in de omgeving van de Scheppinckmate vernielingen gepleegd.

In de straat is meubilair uit de tuinen gestolen en op een ander moment in brand gestoken in de tunnel bij de Oldeneelallee. Dat meldt de Dierenambulance Zwolle op Twitter. Tientallen bewoners zijn sindsdien hun tuinspullen kwijt aan de Scheppinckmate. Wie heeft wat gezien tussen 03.00  en 03.30 uur in de nieuwjaarnacht? De Dierenambulance verwijst voor tips naar het meldnummer va de politie 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Belachelijk om andermans spullen zo te slopen. Hoop dat ze de daders pakken. Ik wist overigens niet dat de oldeneelweg een tunnel had.

  – Editted –
  Dat moet natuurlijk Oldeneelallee zijn. Excuses.


  ⚠️ Meld

 2. Als de daders worden gespakt dan de ouders er bij betrekken en laten betalen voor de schade.Zodat de ouders hun kroost eens even duidelijk kunnen maken dat ze daar niet van gediend zijn .veelal komt de jeugd er veel te gemakkelijk mee weg


  ⚠️ Meld

 3. Zwolle begint een grote stad te worden, vernielde bushokjes in Stadshagen, vuurwerkbom is Stadshagen (gevolg; zwaar beschadigde schuifpui), auto in de fik gestoken in Stadshagen en al dit soort acties worden “voor de lol” uitgehaald. Als je nu zo stoer bent om dit soort dommigheid uit te halen, dan moet je dag erop ook zo stoer zijn om naar de politie te gaan en jezelf aan te geven. Maar nee, daar zijn deze “heldhaftige jongetjes/meisjes” te laf voor. Er zit maar 1 ding op; keihard afstraffen! Politici moeten nu eindelijk eens de daad bij het woord voegen en de wetten hieromtrent aanpassen. Net als dat volstrekt bezopen geweld tegen onze hulpverleners, te gek voor woorden!


  ⚠️ Meld

 4. Nee das lekker!! Quote: laat die jongens toch lekker oud en nieuw
  Quote: mooi man
  Bij jullie is er zeker niets vernield of gestolen?!?! Benieuwd of jullie er nog zo over denken als privé eigendom van jullie weg is of kapot! En dan ook nog anoniem reageren! Dat getuigt van behoorlijk wat moed!


  ⚠️ Meld

Reageer