Gemeente maandag vanaf 14.30 uur gesloten

Zwolle – In verband met een nieuwjaarsbijeenkomst zijn alle locaties van de gemeente Zwolle op maandag 6 januari gesloten vanaf 14.30 uur.

Binnenkort een bezoek brengen aan de publieksbalie? Sinds november 2012 kunt u enkel nog op afspraak bij de publieksbalie terecht. U weet hierdoor precies wanneer u aan de beurt bent en u hebt de zekerheid dat u binnen vijf minuten geholpen wordt. Een afspraak maken is snel en simpel. Ga naar www.zwolle.nl/ afspraakmaken of bel met 14038. Voor het afhalen van aangevraagde documenten, zoals een rijbewijs of paspoort, hoeft u geen afspraak te maken. Weet u dat u ook veel zaken via de website kunt regelen? Kijk hiervoor op www.zwolle.nl/ burgerloket.

Openingstijden

De openingstijden van de publieks- balies zijn:
Maandag tot en met vrijdag:
08.00 tot 17.00 uur

Donderdag: 08.00 tot 19.00 uur

U vindt de publieksbalies in het Stadskantoor aan het Lübeckplein 2. 

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Welja…wij hebben net een kop koffie gedronken op het nieuwe jaar en de gemeente gaat gewoon dicht, waarom niet dit soort festiviteiten na 17.00 uur organiseren?


  ⚠️ Meld

 2. @Ja-tja, ik vrees dat je gelijk hebt, eerlijk gezegd vind ik dit niet kunnen, maar dat was al duidelijk in mijn eerdere reactie.


  ⚠️ Meld

 3. Volgens mij is het heel gebruikelijk dat er onder werktijd een nieuwjaars receptie wordt gegeven. Allen vanaf 14.30 uur vind ik wel erg ver gaan. Bij mij op het werk is het vaak en nieuwjaarsontbijt or een lunch.


  ⚠️ Meld

 4. Zoals al eerder gezegd, drinken wij op de zaak een kop nieuwjaarskoffie, duurt hooguit een half uur en gaan we daarna weer aan het werk. Publieke diensten zoals de gemeente horen gewoon open te zijn op werktijden, nu wordt de hele boel platgegooid vanaf half 3 s’middags.


  ⚠️ Meld

 5. Ho ho ho mensen. We hebben het wel over ambtenaren h?! Die mogen net iets meer dan wij gewone mensen. Op onze kosten uiteraard. Proost.


  ⚠️ Meld

Reageer