Discoschaatsen op overdekte ijsbaan in Zwolle

Zwolle – Op de overdekte ijsbaan aan het Rodetorenplein in Zwolle staat zaterdag 4 januari 2014 discoschaatsen op de agenda. Tussen 18.00 en 22.00 uur zal een dj de muziek uitkiezen voor de schaatsers. De ijsbaan staat tegenover het tentencomplex van het IJsbeelden Festival.

Dames mogen tussen 20.00 en 22.00 uur gratis de ijsbaan op. Buiten die tijden bedraagt de entree € 3,- voor twee uur schaatsen. Dit geldt ook voor dames die al van 18.00 tot 20.00 uur willen swingen op het ijs. Let wel: vol is vol. De ijsbaan, die behoort tot de landelijke IJSTIJD!-banen, is na de kerstvakantie op maandag en dinsdag geopend van 15.00 tot 17.30 uur, woensdag al vanaf 13.00 tot 17.30 uur. Schaatsen op donderdagen kan van 15.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag is de baan geopend van 14.00 tot 17.30 uur. De openingstijden in het weekend zijn op zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.30 uur. De prijs voor twee uur schaatsen bedraagt € 3,-. Heb je geen schaatsen? Geen nood, want er zijn schaatsen in allerlei soorten en maten te huur voor € 3,-.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Vervelende vorm van seksisme. Nog erger is dat de vrouwen weer worden gebruikt om mannen te lokken, want die geven meer geld uit.


  ⚠️ Meld

 2. Vrouwen hebben de naam dat ze zoveel geld uitgeven. Maar of dat echt zo is? Moest er even over nadenken. Maar het is eigenlijk simpel. Mannen verdienen gemiddeld meer dan vrouwen – Een andere vorm van ongelijkheid – dus hebben ze ook meer geld om uit te geven en dat zullen ze dan ook wel doen.


  ⚠️ Meld

 3. Oh, er zullen zat plaatsen zijn waar vrouwen meer geld uitgeven dan mannen, maar dat is niet in de kroeg.
  – Mannen drinken gemiddeld meer
  – Mannen kopen vaker voor vrouwen een drankje, dan andersom

  (er zijn trouwens bevolkingsgroepen waar dit volgens mij minder geldt)


  ⚠️ Meld

 4. Mannen spenderen idd meer geld dan vrouwen. Een van de 5 vooroordelen daarover (bron: cashwijzer):

  Vooroordeel 1: Vrouwen zijn bigger spenders dan mannen
  Een typische shop-aholic wordt eigenlijk altijd beschreven als een vrouw die winkels in en uit holt, met tassen vol kleding en schoenen in de hand. Hoewel in kwantiteit de vrouw met gemak wint van de man, geven vrouwen niet meer geld uit dan mannen.

  Meer mannen kopen dwangmatig en ook als het gaat om impulsaankopen, spannen mannen de kroon met gemiddeld ??30 per week tegenover ??22 bij het vrouwelijk geslacht. De echte big spenders zijn de alleenstaande mannen die veel geld uitgeven aan auto??s, alcohol, etentjes, roken, audio- en video-apparatuur en erotiek. Opvallend is wel dat maar liefst de helft van de vrouwen liegt over hun uitgaven tegenover hun partner.

  Met dit soort acties zal dat wel zo blijven, denk ik. 😉


  ⚠️ Meld

Reageer