Zwolse artiesten openen nieuw Hedon

Zwolle – Na negen maanden is het bijna zo ver; de verbouwing van Hedon is vrijwel afgerond. Vanaf februari kan iedereen met eigen ogen zien hoe het Zwolse poppodium een complete metamorfose heeft ondergaan.

avond_perspectiefdef.jpg 

Eerder werd al aangekondigd dat de hele maand februari in het teken staat van de heropening, maar natuurlijk is er ook een officiële opening. Deze vindt plaats op donderdag 6 februari met o.a. een optreden van de speciaal voor deze gelegenheid opgerichte HEDON ALL STARS band, bestaande uit vele artiesten uit het eigen Zwolle. Speciaal voor de opening is de HEDON ALL STARS band geformeerd bestaande uit artiesten die allen een sterke link hebben met het Zwolse. Individueel, in diverse samenstellingen en wellicht zelfs allemaal gelijktijdig zullen zij het gloednieuwe podium betreden voor een bijzonder optreden. Een unieke en eenmalige kans om Rico, Sticks, Bertolf, Delain, The Veldman Brothers,Erwin Nyhoff, Holsappel, Chayah, The Paceshifters,Arjen Hilberdink, Marco Hovius, Aïrto, Erik Nijmeijer, Typhoon, Dries Bijlsma en de Blaas of Glory op één podium te zien.

In de kleine zaal worden gedurende de gehele avond alle facetten van Hedon gepresenteerd. Er zijn interviews, presentaties en mini-optredens waaruit de verscheidenheid en diversiteit van de activiteiten en projecten van Hedon blijkt.

Voor de officiële opening zijn geen kaarten te koop. Tickets zijn alleen verkrijgbaar door middel van  speciale (win)acties van Hedon via verschillende  kanalen. Houdt hiervoor de website van Hedon en haar Facebookpagina en Twitter account goed in de gaten.

 

Het vernieuwde Hedon
Wie door het nieuwe pand loopt zal merken dat hoewel de grote zaal inderdaad een stuk is gegroeid, de kenmerkende intimiteit misschien wel meer voelbaar is dan ooit tevoren. De kleine zaal wordt echt DE plek waar je nieuwe muziek kan en zal ontdekken. Noemenswaardig zijn de oefenruimtes, zeven in totaal, met plek voor elk type act groot en klein. Zo valt er nog veel meer te ontdekken. Hedon nodigt je daarom van harte uit om zelf een kijkje te gaan nemen. Eén ding is zeker; meer dan ooit is Hedon een plek waar talent tot ontwikkeling komt en waar publiek zich kan laten meeslepen door het muzikale kunnen van de mensen op het podium.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. @terstal
    Hedon is een poppodium voor kwaliteit popmuziek en nieuwe opkomende pop/rock/blues/hiphop bands. Als je niet bekend bent met bovenstaande namen gaat je interesse waarschijnlijk uit naar andere muziekstroming. Voor feestbands kun je denk ik het beste naar een zaal zoals Bierton of WRZV hallen gaan, zo is er voor iedereen wel een zaal in Zwolle te vinden. Veel muziekplezier in 2014.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.