Aanhoudingen voor bezit inbrekersgereedschap

Zwolle – Zwolle – Op de Middelweg zijn woensdagavond 1 januari twee mannen uit Ede (20, 21) aangehouden voor het bezit van (inbrekers) gereedschap.

politie_logo_4.jpg  

Tijdens een politiecontrole aan de Middelweg in Zwolle werden de inzittenden van de auto en de auto gecontroleerd. De politie trof in het voertuig inbrekerswerktuig aan. Beide mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. waar is hij nu voor opgepakt ? Voor het inbreken of voor het in bezit hebben van (inbr)gereedschap ?

  In ieder geval weer een stukje tuig van de straat, voor een paar dagen.


  ⚠️ Meld

 2. Dat zijn dan vast niet die flats, daar kun je niet via de brievenbus binnenkomen. Verder raar hoe het van meervoud naar enkelvoud gaat.


  ⚠️ Meld

 3. Is de politie helderziende of hing er aan dat gereedschap een kaartje inbrekerswerktuig?
  😀
  Wat verstaat men eigenlijk onder inbrekerswerktuig?  ⚠️ Meld

 4. fietsen natuurlijk die leveren niet zoveel op, het betere werk zijn autobanden, luxe villa’s die overal her en der geld hebben slingeren, en andere dure objecten hebben liggen zoals een tv, horloges, laptops etc, dure auto’s met zinloze alarminstallaties, want ze gaan om de haverklap af waardoor de aandacht verminderd, tenzij je een levenloos figuur in de straat hebt wonen die 24/7 alles bekijkt en bewaakt… en ook die moet eens naar bed. Dus inbreken gaat steeds makkelijker, want tegenwoordig kun je ook heel makkelijk de sloten kraken… De regering maakt iedereen zwakker en neemt meer af… Dus men moet maar van de regering stelen vindt ik, en niet bij elkaar in de huizen. Inbreken is tegenwoordig vaker een soort van macht om te overleven of uit de schulden te komen… soms kan men de schulden niet meer aan en gaan ze stelen bij de rijkere mensen. Om zodoende de schuld af te betalen: Met dank aan de politie, de belasting en de regering met hun egoïstische wetten, maar ze mogen wel geleerd hebben en een grote bek hebben maar als die mark rutte met zn rotkop voor mn gezicht staat verbouw ik zn hoofd zo hard dat hij die rotgrijns van zn gezicht haalt en de arme nederlanders eens stuk voor stuk geld geeft voor al die rotschulden die hij ons bezorgd…

  KOM IN OPSTAND TEGEN MARK RUTTE! HIJ IS DE BOOSDOENER!


  ⚠️ Meld

Reageer