Open avond voor professionals bij Windesheim

Zwolle – Hogeschool Windesheim opent op woensdag 8 januari zijn deuren voor mensen die zich willen om- of bijscholen. Er zijn voorlichtingsrondes van de verschillende opleidingen en op de informatiemarkt kunnen bezoekers hun vragen stellen aan docenten en opleidingscoördinatoren.

 

Het opleidingsaanbod voor professionals bestaat uit ruim honderd opleidingen in verschillende vormen: deeltijd-, duale, post-hbo- en masteropleidingen, cursussen, associate degrees en opleidingen via afstandsleren. Vanaf 18.30 uur kunnen geïnteresseerden zich oriënteren op het opleidingsaanbod op de informatiemarkt in het X-gebouw. Daar kunnen ze ook terecht voor advies over de verschillende studiemogelijkheden. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er voorlichtingsrondes van de opleidingen met uitgebreide informatie over de vorm en inhoud.

Op www.windesheim.nl/openavond kan het programmaoverzicht worden gedownload.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de open avond kan via: www.windesheim.nl/openavond 
Aanmelders krijgen een bevestiging per e-mail.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @SJH aan het artikel te zien niet; dit is meer gericht op om- en bijscholing. Wat ik je kan aanraden is het bezoeken van een open dag, of het regelen van een meeloopdag bij een opleiding.


    ⚠️ Meld

  2. @SJH 4 april is een open dag voor jou! Ik weet niet op welke dag de uiterlijke inschrijving dit jaar ligt maar daar kunnen alle mensen vanaf havo, vwo, mbo terecht voor vragen en dergelijke die een hbo opleiding willen gaan volgen .


    ⚠️ Meld

Reageer