Hardstyle RAWdefinition in nieuw Hedon

Zwolle – Voor de liefhebbers van de hardere stijlen is er goed nieuws. In het compleet vernieuwde Hedon in Zwolle gaat High Energy Events in 2014 namelijk de hardere stijlen voor zijn rekening nemen. Bezoekers die Hedon kennen, weten wat dat betekent, snoeihard en loepzuiver geluid en een geweldige sfeer! Op 8 maart is de officiële kick-off met de eerste editie van RAWdefinition.

raw-definition-maart-2014-poster-final.jpg

Met artiesten als Radical Redemption, Thera, Deetox, Solutio & The I’s, Outbreak en Re-Style is één ding zeker, 8 maart gaat het gegarandeerd los! Verwacht het komende jaar naast RAWdefinition ook nog een aantal andere concepten in de Hedon. Zo staat er nog een Freestyle concept en een Hardcore concept op de planning, maar eerst is het de beurt aan RAWdefinition om te laten zien wat het waard is. Check via Lees verder de complete line-up!

Line-up

Radical Redemption

Solutio & The I’s

Thera vs. Deetox

Outbreak (AU)

Re-Style

Zentiments

Proto Bytez

Hosted by MC Renegade

Poppodium Hedon heeft, zoals velen van jullie al weten een hele verbouwing ondergaan het afgelopen jaar. Het pand is groter, heeft meer mogelijkheden en beschikt over een hagelnieuw licht- en geluidsysteem. In de grote zaal kunnen zo’n 850 bezoekers terecht en daarmee zou je het de grootste vaste dansvloer van Zwolle kunnen noemen. Daarnaast is er een kleine zaal, backstage café en een sfeervolle foyer waar je bijvoorbeeld tijdens RAWdefinition even op adem kan komen. Kijk voor alle informatie over Hedon op www.hedon-zwolle.nl.

Tickets voor RAWdefinition zijn vanaf vandaag te koop via www.rawdefinition.com of bij 1 van de 450 Primera Stores in Nederland. Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en kosten in de voorverkoop slechts €15,- ex. Fee. De minimumleeftijd voor RAWdefinition is 18 jaar.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer