De Cupfighters winnen Jeugd Kampioenschap

Zwolle – Donderdagmiddag is het team van De Cupfighters uit Zwolle winnaar geworden van het Zwolse Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar. Het winnende team versloeg afgetekend met 9-3 de nummer twee, FC De Sjale uit Zwartsluis. 

03-01-2014__zaalvoetbal_tournooi_wrzv_hallen_05.jpg 

Derde werd het team van De Zaalkillers uit Zwolle. Vierde plaats was voor De Wijthemenaren, waarbij het opmerkelijk was dat er 3 meiden in het team meespeelden.. De Fair Play prijs ging naar De Zwollenaren. De beste speler van de dag was Emirham Mette, speler van HTC B1. Hij blonk uit in zijn techniek en een vlammend schot. De afgelopen twee dagen organiseerden zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle voor de eerste keer het Zwolse Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal voor jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar. Gedurende twee dagen streden ruim 300 jongeren uit Zwolle en nabije omgeving in twee leeftijdscategorieën om het Zwolse Kampioenschap in de WRZV-hallen. Met 28 deelnemende teams in twee leeftijdscategorieën kan je van een succes spreken.

03-01-2014__zaalvoetbal_tournooi_wrzv_hallen_01.jpg

03-01-2014__zaalvoetbal_tournooi_wrzv_hallen_02.jpg

03-01-2014__zaalvoetbal_tournooi_wrzv_hallen_03.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Het gaat om een pilot, en als je dan constateert dat er zoveel jongeren deel willen nemen ben ik meer dan tevreden. Daarnaast is het erg mooi dat DeltaWonen, ROC Landstede en Slotwear zich als sponsoren hebben aangesloten bij het evenement”, aldus een verheugde Freddy Eikelboom, voorzitter van zaalvoetbalvereniging WRZV.

03-01-2014__zaalvoetbal_tournooi_wrzv_hallen_04.jpg 

“Zoals bekend juichen wij, als SportService Zwolle, een initiatief als het Zwolse Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal enorm toe. Sportverenigingen die ook in de vakantieperiode een dergelijk evenement willen organiseren voor de jeugd dragen op een goede manier bij aan een zinvolle vrijetijdsbesteding en vervullen op een mooie wijze een maatschappelijke rol”, zegt Jeroen van Leeuwen.

Naast een hele dag voetbalplezier kregen de deelnemers een gezonde lunch van de organisatie, en ontvingen de teamcaptains een speciaal ontworpen aanvoerdersband door Slotwear. De teamcaptains hadden naast hun rol van leidinggevende in het veld ook een directe taak om toe te zien op sportief gedrag van zijn/haar teamgenoten, coach en meegekomen supporters.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het was een geweldig toernooi! Dank ook aan @wlz voor media exposure. Mooi voetbal, veel talent en grote publieke belangstelling. Wat wil je nog meer. Jeroen van Leeuwen (Sportservice) en ik kijken terug op een geslaagd 2-daags evenement. Volgend jaar weer!


    ⚠️ Meld

Reageer