PEC Zwolle met versterkingen naar Zuid-Afrika

Zwolle – Vrijdagochtend is de selectie van PEC Zwolle begonnen met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Om 10.00 uur werd er in het IJsseldelta stadion afgetrapt voor de eerste training van 2014. Nieuwkomers Denis Mahmudov, afkomstig van Excelsior’31 en Thanasis Karagounis, afkomstig van het Griekse Atromitos, stonden ook meteen op het veld. Voorafgaand aan de training werden de twee spelers gepresenteerd en de contracten getekend.

winteraanwinsten_pec.jpeg 

Foto: peczwolle.nl

Zaterdagochtend vertrekt de selectie in alle vroegte naar Zuid-Afrika voor een trainingskamp. De ploeg van Ron Jans speelt daar twee oefenwedstrijden in de strijd om de University Stellenbosch Cup. Op dinsdag 7 januari is het Zuid-Afrikaanse Ajax Cape Town de tegenstander, terwijl er zaterdag 11 januari een ontmoeting wacht met het Duitse VFB Stuttgart, de huidige nummer 10 uit de Bundesliga. Op zaterdag 18 januari staat de eerste competitiewedstrijd van 2014 tegen Vitesse op het programma. Het duel tegen de gedeelde koploper van de Eredivisie begint om 19.45 uur.
 
03-01-2014__training_nieuwe_spelers_pec_03.jpg 
 
03-01-2014__training_nieuwe_spelers_pec_02.jpg
 
03-01-2014__training_nieuwe_spelers_pec_01.jpg
Artikel delen:
Reacties 27
 1. Erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken met die nieuwe gasten.
  Misschien al wat hoopvolle resultaten tijdens het trainingskamp?:P

  Maar we zullen zeker moeten afwachten of er nu echt nog mensen gaan vertrekken ook komende weken. Ik hoop eigenlijk dat er nog wat verkocht gaat worden.


  ⚠️ Meld

 2. Ze zijn van harte welkom, dat PEC Zwolle versterking nodig had in de voorhoede dat kon een blind paard nog zien. Benson presteerd al een tijdje niet meer in de competitie, tegen Excelsior(beker) scoorde hij nog, maar het redement is veel te weinig.


  ⚠️ Meld

 3. Onderschrift bij foto 3:

  Jans: “Beste Leroy, je vriendin mag dan wel een lekker wijf zijn maar het wordt toch echt tijd dat je eens wat gaat laten zien hier in Zwolle. Op het voetbalveld bedoel ik….”


  ⚠️ Meld

 4. PEC Zwolle geland in Cape -Town, beter bekend bij ons als Kaapstad.

  Volgens KLM trackstatus is KL597 zo’n 15 minuten geleden geland en staat veilig aan de gate, na een vliegreis van een kleine 10.000 kilometer.


  ⚠️ Meld

 5. Ga je daar beter van voetballen als je het eens aan de andere kant van de wereld probeert?
  Zal het niet tegenvallen als je van het heerlijke temperatuurtje daar straks hier in de regen of sneeuw tegenover Vitesse staat?


  ⚠️ Meld

 6. Voor het totaalbedrag van dat hele stel in een resort kan je een goed scorende spits kopen lijkt mij. Beetje vreemd om zo uit te pakken. Dat kan ook dichter bij huis en goedkoper.


  ⚠️ Meld

 7. Foto van labiel ipv nieuwe aanwinsten. raar maar waar.
  Waar niemand over schrijft is dat mamadov problemen heeft met visum en dus daarom nederland even niet uit kan. (problemen buiten eu ) En dat Griekse nieuwe aanvaller licht gebleseerd wel mee is maar nog geen rol van betekenis speelt. wie ook niet mee is ; rony renierse die te horen heeft gekregen dat er voor hem geen toekomst meer is bij pec zwolle. goed nieuws is wel dat fernandes weer fit is.


  ⚠️ Meld

 8. Trouwens beetje vertrouwen. zwolle komt gewoon weer in linker rijtje. De aanval heeft een nieuwe inpuls gekregen nieuwe dreigende spelers, zodat het gebrei na de zestien omgezet kan worden in doelpunten.
  Narcing zou ik laatste kans bieden om minimaal 10 wedstrijden nu voor zwolle te gaan presteren en anders maar terug naar de amateurs.
  de fans zijn er nu ook klaar mee.


  ⚠️ Meld

 9. De twee versterkingen staan toch gewoon op de bovenste foto?? Labylle wil altijd graag op de foto, net als die Miss Belgie van hem 😉


  ⚠️ Meld

Reageer