GroenLinks met eerlijke energie door de stad

Zwolle – GroenLinkslijsttrekker Patrick Rijke en lijstduwer Rana Berends hebben met een bezoek aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle een speciale GroenLinksfietstaxi ingewijd. Met de opvallende rood-groene campagnefietstaxi zal GroenLinks in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 het gebruik van allerlei vormen van ‘eerlijke energie’ onder de aandacht van de Zwollenaren brengen.

fietstaxi_gl_zwolle.jpeg 

GroenLinks bepleit de overgang naar een echt duurzame samenleving. Het gebruik van alleen nog maar schone, hernieuwbare energie is daarvoor een wezenlijke stap. Dat kan ook bij vervoer en verkeer, zowel met traditionele vervoermiddelen als met innovatieve oplossingen. Voordelen voor de bereikbaarheid, de leefbaarheid, de verkeersveiligheid en de luchtkwaliteit in de stad. Om echt een klimaatneutrale stad te worden zal ook schone energie in alle andere domeinen van het leven moeten worden ingezet. Daarom stimuleert GroenLinks Zwolle onder meer het benutten van zonne-energie door de gemeente en particulieren. De zonnebloem op de campagnetaxi staat daarvoor symbool.

Tot en met de verkiezingen rijdt de groen-rode fietstaxi door de stad. Via internet en de sociale media informeren we onze volgers over GroenLinks Zwolle. Met onderscheidende standpunten – ook over werkgelegenheid en zorg – en met acties en bijeenkomsten tonen we hoe met GroenLinks de stad de komende vier jaar groener en socialer gaat worden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ook de LWL heeft jaren geleden campagne gevoerd met de fietstaxi dus onbekend is dit zeker niet, alleen hebben wij het geld niet voor al die reklame maar het was een mooie tijd toen 4 jaar geleden.
    maar we zullen hopen dat het een sportieve en eerlijke strijd om de kiezer zal worden, zonder moddergooien ect, zwolle moet de sociaalste stad van nederland worden en daar zullen wij als lwl alles aan doen,
    groeten aan iedereen;

    willem lucht


    ⚠️ Meld

Reageer