Regionaal symfonie orkest houdt open repetities

Zwolle – Het Zwols Symfonie Orkest is een bruisend regionaal amateur symfonie orkest met leden uit Zwolle en alle omliggende gemeenten. Op dinsdagen 14 en 21 januari a.s. houdt het orkest open repetities. Eenieder die geïnteresseerd is in het spelen in een symfonieorkest wordt van harte uitgenodigd.  

 

Het Zwols Symfonie Orkest speelt gevarieerde klassieke muziek. Traditionele klassieke muziek wordt afgewisseld met wat lichtere muziek, een kindervoorstelling, filmmuziek en zelfs opera. Het orkest houdt ervan samen te werken met andere kunstdisciplines zoals koren, solisten, dansgroepen en toneelverenigingen. Iedere dinsdagavond wordt er in gebouw de Bazuin aan de Jupiterstraat 8a te Zwolle gerepeteerd (van 19.30 uur tot 22.00 uur) onder leiding van dirigent Carl van Reenen. De open repetities zijn bedoeld voor die mensen die een muziekinstrument spelen en eens willen ervaren hoe het is om in een symfonie orkest te spelen en of het Zwols Symfonie Orkest het orkest is wat bij hen past. Na de open repetities kan er overgegaan worden tot een proefperiode van 6 weken. Het orkest houdt geen audities.

Belangstelling?? Meldt u voor de open repetitie aan via info@zwolssymfonieorkest.nl, dan zorgen wij voor de bladmuziek. Natuurlijk is het ook mogelijk om zomaar even binnen te lopen. Met name (alt)violisten, bassisten, hoornisten, een hoboïst en slagwerkers worden gezocht. Meer informatie over het orkest kunt u vinden op: www.zwolssymfonieorkest.nl.

 

Zwols Symfonie Orkest

open repetities op 14 en 21 januari

19.30-22.00 uur, Jupiterstraat 8a te Zwolle

aanmelden via: info@zwolssymfonieorkest.nl

Artikel delen:

Reageer