Landstede Basketbal wint topper van GasTerra

Zwolle – De topper in de Dutch Basketbal League tussen Landstede Basketbal en GasTerra Flames is zondagmiddag geëindigd in een overwinning van Landstede met 72-66. Door de overwinning is Landstede weer koploper in de competitie!

5_jan_2013-2.jpg 

De basketballers van Landstede startten zwak aan het topduel, maar eindigden het eerste kwart wel met een kleine voorsprong: 17-16. Na het tweede kwart en de theepauze was de stand in het voordeel van de Groningers: 29-33. Dat beloofde nog een spannende tweede helft van deze wedstrijd, en dat bleek later ook. Het derde kwart was dan nog altijd in het voordeel van GasTerra Flames, maar tijdens het laatste kwart kon Landstede langszij komen met 59-58. Op het einde van het duel was het nog even billenknijpen, maar de Zwollenaren trokken aan het langste eind.

5_jan_2013-21.jpg

5_jan_2013-42.jpg
Meer foto’s via lees meer. 

5_jan_2013-37.jpg 
5_jan_2013-89.jpg
5_jan_2013-100.jpg
5_jan_2013-124.jpg 
Artikel delen:
Reacties 4
 1. Ik heb genoten vanmiddag, wat een spannende eindfase, en eindelijk eens een luidruchtig publiek! mooi sfeertje.

  Landstede gefeliciteerd.


  ⚠️ Meld

 2. Luidruchtig publiek idd.
  Zat midden tussen de Stadjers, en die gingen goed tekeer.
  Landstede had de refs niet tegen, maar door tegen het eind van de wedstrijd (eindelijk) betere keuzes te maken; en doordat Groningen bewust P’s maakte ( in de hoop dat Landstede deze niet zouden verzilveren…) trok Zwolle aan het langste eind.


  ⚠️ Meld

 3. Fantastische wedstrijd, echt genieten, Toppers !
  Wat een doorzettingsvermogen van Landstede vooral in de 4e kwart.
  We zijn ju op ongeveer de helft van de wedstrijden en staan bovenaan. Mogen we dan stilletjes hopen op een kampioenschap ?
  Ja dat mogen we !


  ⚠️ Meld

Reageer