WVF wint Berend Elzermantoernooi

Coach John Beijen zei na afloop van het  toernooi aangenaam verrast te zijn over het spel van zijn mannen. Ondanks een 1-4 verlies tegen hoofdklasser Go Ahead Kampen,  mochten de Westenholtenaren zich kampioen noemen van de 26e uitgave van het Berend Elzermantoernooi.

In de slotwedstrijd deden de Westenholtenaren absoluut niet onder voor Go Ahead Kampen. Hoewel WVF sterk van start ging stonden de 0 -1 ( een curieus “wel of niet bal over de lijn- gevalletje”) en de 0-2 al snel op het scorebord. Na een half uurtje werd een splijtende pass eenvoudig door Timon Beimers langs de Kamper goalie geschoven. (1-2). Na rust bleken de wissels goed uit te pakken. WVF kon de druk hoog opvoeren met uitsluitend doelrijpe kansen als gevolg. Het was evenwel een simpel intikker van Go Ahead die voor  de 3-1 zorgde. Een loepzuiver buitenspeldoelpunt zorgde dat de Kampenaren de wedstrijd in hun voordeel beslisten.(4-1).

“We hebben een brede groep en ik heb veel wissels kunnen toepassen.” “Ik heb fris voetbal kunnen zien en ben niet ontevreden over het toernooiverloop”, blikte Beijen terug terwijl zijn team luidkeels de geldprijs en de fraaie overwinningstrofee bejubelde.

Door : John Ruijsch

Artikel delen:

Reageer