Schaaktoernooi studentenvereniging ZHTC

Zwolle – Zaterdag 8 februari 2013 vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats tijdens de bierweek van studentenvereniging ZHTC. De bierweek is een speciaal bierevenement, waar bieren van over de hele wereld geproefd kunnen worden. Tijdens deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals ook een schaaktoernooi.

De aanvang voor het schaaktoernooi is vanaf 13.00 en de locatie is de ZHTC-sociëteit aan de Thomas a Kempisstraat 13. Er wordt volgens een Zwitsers systeem gespeeld en het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij. De eerste ronde start om 14.00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats om 18.30 uur. Organisator Emile Hoogterp: “Elk jaar komen er zowel clubschakers als hobbyschakers spelen. Door deze gezonde mix is het een leuk toernooi voor elke schaker. Aangezien er volgens een Zwitsers systeem wordt gespeeld, kom je altijd tegen spelers van soortgelijke sterkte (met evenveel punten) te spelen. Opgeven voor het schaaktoernooi kan via emile@zhtc.nl en de deelnamekosten bedragen € 5,= per persoon.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik heb er weer zin in. Iedereen is welkom, maar graag wel even van te voren aanmelden ivm indeling en alles. Dan kan alles weer volgens schema verlopen.


    ⚠️ Meld

Reageer