Helga Huisjes aanwinst voor Blue Dew

Zwolle – De Zwolse theaterfolkband Blue Dew begint 2014 met goed nieuws! Helga Huisjes gaat de formatie versterken met gitaar en zang! Er hebben inmiddels enkele gezellige en goede repetities in de nieuwe samenstelling plaats gevonden. 

helga_huisjes_001_-_s.jpg 

Helga Huisjes zal gaan meespelen in bestaande theatervoorstellingen van Blue Dew zoals Little Whisky Child, Tales for The Ever-Young en de nieuwe voorstelling The Fair-Haired Boy die in oktober 2013 haar première had in Theater Odeon in Zwolle. Zondagmiddag 2 februari a.s. zal Helga voor het eerst samen met Pim Leutholff, Wendy van Zomeren en John Beumer op het ‘Blue Dew podium’ staan tijdens de voorstelling ‘The Fair-Haired Boy’ in Sleen. Daarna volgen dit seizoen nog optredens in Markelo, Oldenzaal, Enschede, Boekelo en 24 mei in de Sassenpoort in Zwolle.

Helga Huisjes heeft eind jaren ‘90 in Zwolle conservatorium gevolgd en gaf vervolgens jaren les in het vak muziek aan kinderen en volwassenen, in Nederland en in Zuid-Afrika. Momenteel is Helga werkzaam als gitaardocente in haar eigen muziekpraktijk ‘Goed Gestemd’ (www.goedgestemd.nl).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)