Bibliotheek biedt HEMA online cursus aan

Zwolle – Kosteloos online cursussen volgen met je bibliotheekpas. Sinds kort krijgen alle bibliotheekleden een jaar lang de mogelijkheid om zich op een digitale manier te ontwikkelen dankzij drie online cursuspakketten van HEMA academie. Met deze verrijking van de bibliotheekpas brengt de Bibliotheek kennis bij miljoenen mensen thuis.

De drie beschikbaar gestelde cursuspakketten zijn Social media/sociale vaardigheden (Instagram, Omgaan met pesten en seksuele intimidatie en Timemanagement), ICT (iPad de basis, Nieuw in PowerPoint 2013, Excel 2007, de basis) en Vrije tijd (Wijn, Digitale fotografie en DJ). Ieder pakket bevat online cursussen van HEMA academie, het online opleidingsinstituut voor overheid, onderwijs en bedrijven. Bibliotheekleden krijgen gratis toegang tot één van de drie pakketten, die zij na activering een jaar lang kunnen volgen. Het cursusaanbod kan in de loop van het jaar nog ververst worden.

‘Bibliotheken gaan met deze samenwerking hun leden ook digitaal ondersteunen met cursussen. Dat past perfect bij de rol die zij spelen in de kennismaatschappij: van serieuze inhoud tot en met zogenaamde edu-tainment. Bibliotheken en HEMA versterken elkaar. Voor ieder wat wils en lekker toegankelijk’, aldus Diederik van Leeuwen, directeur stichting Bibliotheek.nl.

Meer informatie over dit cursusaanbod vindt u op http://www.bibliotheek.nl/hema-academie

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)