Rob Favier in de Stinskerk

Zwolle – Op zondag 2 februari komt zanger, liedjesschrijver en entertainer Rob Favier naar Westenholte om een dienst te verzorgen in de Stinskerk.

 

Zijn manier van voorgaan/optreden is heel eigen: een mengeling van prediking en liedjes die zeer herkenbaar zijn en waarbij humor een prominente rol speelt. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij. Rob Favier verspreidt een ontspannen sfeer om zich heen. Daarom kan iedereen zich op z’n gemak voelen, of je nu (bijna) niet naar de kerk gaat of juist alle diensten afloopt. De – uitsluitend Nederlandse – teksten zijn zeer sterk. De muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret of ergens er tussenin.

Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Zo heeft hij o.a. geschreven voor de Evangelische Omroep, de NCRV en de IKON en heeft hij diverse liederen uit het Engels vertaald. Ook schrijft hij regelmatig voor andere artiesten. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en is hij Dichter bij de Dag op Radio 1.

 

De dienst begint om 19.00 uur en de toegang is gratis. 

Artikel delen:

Reageer