Carp Zwolle

Zwolle – Carp Zwolle is Europa’s grootste karperbeurs en jij kunt erbij zijn! Op 8 en 9 februari 2014 vult IJsselhallen Zwolle zich met duizenden karperliefhebbers. Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear die je voor je hobby nodig hebt. Alle karperfanaten van Nederland en ver daarbuiten komen langs voor een geweldige karperbelevenis in de IJsselhallen.

img_5980.jpg 

Er is altijd veel te zien en te doen tijdens Carp Zwolle. Materialen, aas, nieuwe technieken. Maar het belangrijkste is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een aantal toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing op hun expertisegebied te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken! Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens Carp Zwolle aanwezig om de bezoeker de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken in de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

"Zonder twijfel de beste beurs"
Mark Lock van Solar Tackle is razend enthousiast: "Carp Zwolle is zonder twijfel de beste karperbeurs in heel Europa, waar alle belangrijke merken al hun producten voor het nieuwe karperseizoen tonen. Als grootste, beste en eerste beurs komen hier de echte hengelfanaten en vind je hier alle bedrijven uit heel Europa. Ga je maar naar één beurs per jaar, zorg dan dat het Carp Zwolle is!"

Meer informatie
Volwassenen betalen 12 euro entree p.p. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen mits begeleid door een volwassene. Kaarten zijn tijdens de beursdagen te koop aan de kassa. Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen. IJsselhallen Zwolle hanteert een parkeertarief van 8 euro.

Artikel delen:

Reageer