Word Gast van de raad

Zwolle – Wilt u meer weten over hoe de gemeenteraad werkt? Grijp dan nu uw kans. U kunt zich nog aanmelden voor het bezoekersprogramma Gast van de raad op maandag 20 januari 2014.

Om 17.45 uur start het programma op het stadhuis en wordt u ontvangen door de griffier en een aantal raadsleden. Zij geven een toelichting op de Zwolse gemeentepolitiek en het verloop van een raadsvergadering en vertellen u meer over de onderwerpen die er die avond op de agenda staan. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd waarbij u met elkaar van gedachten kunt wisselen over allerhande zaken die spelen in Zwolle. Vanaf de publieke tribune volgt u vervolgens vanaf 19.00 uur de vergadering. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om (andere) raadsleden te spreken.

17.45 – 18.00 uurOntvangst op het Stadhuis door de griffier en enkele raadsleden
18.00 – 18.55 uurGezamenlijke maaltijd en presentatie in het Fractiehuis
19.00 – 19.30 uurBesluitvormingronde bijwonen
19.30 – 20.00 uurPauze en informele ontmoeting met raadsleden*
20.00 – 22.30 uurBijwonen raadsvergadering

* U kunt er ook voor kiezen om na de pauze naar huis te gaan, u hoeft niet tot het einde van de vergadering te blijven.

Als u het leuk vindt om Gast van de raad te zijn dan kunt u dit laten weten aan de medewerkers van de raadsgriffie per e-mai lraadsgriffie@zwolle.nl.

Alle raadsvergaderingen zijn openbaar en u bent altijd van harte welkom om de vergaderingen op maandag bij te wonen in de Raadzaal. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer