Hospice Zwolle krijgt opbrengst Oliebollenaktie

Zwolle – Dinsdag ontving Stichting Hospice Zwolle uit handen van de initiatiefnemers van Stichting “Oliebollen tegen…” een cheque t.w.v. 5777,90 euro. Dit bedrag is de opbrengst van de oliebollenverkoop op 30 december jl., waarbij vele vrijwilligers zich ingezet hebben om dit prachtige resultaat te realiseren.

oliebollen.jpg 

“We zijn heel erg blij met deze financiële donatie, we hebben het geld nodig om Hospice Zwolle te kunnen realiseren. Daarnaast zijn we heel dankbaar dat Hospice Zwolle via deze actie ook bredere bekendheid heeft gekregen binnen Zwolle. Uiteindelijk hebben we de steun nodig van vele mensen. En juist dit vertrouwen is gesterkt door deze actie. Op 30 december hebben we meegemaakt dat vele mensen zich belangeloos willen inzetten, een bijdrage leveren, steun bieden om de actie te doen slagen voor het goede doel. Vergis je niet, dat is veel meer dan een dagje werk geweest “ aldus Inge van den Oever van stichting Hospice Zwolle.

Nu de gemeente Zwolle dit voorjaar als locatie voor de bouw van Hospice Zwolle de Wipstrikkerallee naast Urbana heeft aangewezen, is de weg vrij voor Stichting Hospice Zwolle om haar promotiecampagne, genaamd “Samen voor Hospice Zwolle”, uit te rollen. Voorzitter Erik Meulemans: “ We doen een beroep op ondernemers en particulieren voor hulp, in de vorm van (vrijwillige) diensten, bijdragen in de inrichting/inventarissen en uiteraard financiële donaties”. Het jaarlijkse oliebolleninitiatief van drie ondernemers op de Marslanden, Bloemink Security, De Haan Caravans en Loyall ICT Group is daar een prachtig voorbeeld van.” Meer info www.hospicezwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een mooi bedrag voor een geweldig doel,zou best meer bekendheid mogen hebben / krijgen.draag uit wat de doelstelling is lang niet iedereen weet dat.


    ⚠️ Meld

Reageer