Opening SOOZ Studentenbalie

Zwolle – Na maanden van voorbereiding opent het SOOZ op 15 januari a.s. de SOOZ Studentenbalie. Deze balie moet een plek worden waar studenten terecht kunnen met vragen en/of klachten omtrent studeren, wonen en werken in Zwolle.

Deze balie zal bemand worden door studenten met een juridische achtergrond. Zij zullen studenten helpen met klachten op het gebied van onderwijsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en zaken omtrent DUO. Verder kun je ook terecht bij de balie voor algemene vragen over je opleiding en Zwolle Studentenstad, zoals hoe kom ik aan een kamer, welke studentenvereniging past bij mij of wat moet ik mijn examencommissie vragen.

Enkele vrijwilligers zullen ook bij studenten thuis langsgaan. De zogenoemde huurteams, zullen je helpen bij het aanvragen van huurverlaging (mocht je daar recht op hebben) of helpen bij het aan de kaak stellen van bijvoorbeeld groot achterstallig onderhoud, bij de huurcommissie. De balie is de vinden bij de centrale receptie in het C-gebouw. van Chr. Hogeschool Windesheim.

De SOOZ Studentenbalie zal worden geopend door Hans Valent (directeur vastgoed Windesheim), die symbolisch de eerste vraag van een student in behandeling neemt. Vanaf 16 januari zal de SOOZ studentenbalie elke dinsdag, woensdag en donderdag open zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Daarnaast kunnen studenten met vragen mailen naar info@sooz.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Even een andere ‘studentenvraag’: Is dat studentencafé aan de Brink in onbruik geraakt?
    Het ziet er nogal verloederd uit momenteel.


    ⚠️ Meld

Reageer