Antistolling in balans

Zwolle – Op woensdag 15 januari 2014 organiseren Isala en De Hart&Vaatgroep een voorlichtingsavond voor mensen die antistollingsmiddelen gebruiken. Deskundigen vertellen over nieuwe medicatie die de stolling van het bloed vermindert of vertraagt. Ook staat een gezonde leefstijl centraal. Een dieetkok spreekt over gezond koken en eten. Deelnemers kunnen ook hapjes proeven en ervaringen delen. Tips om voldoende te bewegen komen aan bod en deelnemers kunnen ontdekken wat leuk is om te doen.

Samenwerking
De Hart&Vaatgroep en de Trombosedienst van Isala organiseren samen de voorlichtingsavond. Ze werken al jarenlang samen, zoals bij de training ‘zelf meten’, waar patiënten die antistollingsmiddelen gebruiken leren zelf te prikken.

Locatie
De voorlichtingsavond vindt plaats bij Isala, in het hoofdgebouw op de 2e verdieping boven de centrale hal. Adres: Dr. Van Heesweg 2, Zwolle.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op P1, het parkeerterrein naast het hoofdgebouw (V). De pendeldienst stopt hier niet. Parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage (P3), waar gebruik kan worden gemaakt van de pendeldienst. De pendelbus rijdt tot 20.30 uur. Vanaf het hoofdgebouw is het ongeveer 6 minuten lopen naar P3. Niet zo goed ter been of mindervalide? Wij raden deelnemers aan zich te laten brengen en/of halen. In- en uitstappen is mogelijk voor de hoofdingang.

Aanmelden
Aanmelden kan via De Hart&Vaatgroep: online via het aanmeldingsformulier op de website, of per telefoon 088 – 11 11 600. Deelname is gratis. Wij adviseren geïnteresseerden zich op tijd aan te melden, er is een beperkt aantal zitplaatsen. Tijdens de avond is er gelegenheid om vragen te stellen.

Artikel delen: