Open Dag Gereformeerde Hogeschool

Op zaterdag 18 november, van 10.30 – 15.00 uur organiseert de Gereformeerde Hogeschool een open dag. Wil je werken met mensen? Dan ben je van harte welkom! Aankomende voltijd- of deeltijdstudenten kunnen tijdens de open dag het gebouw bekijken, de sfeer proeven, open lessen volgen en praten met docenten én studenten.

Je kunt aan de Gereformeerde Hogeschool (GH) de volgende opleidingen volgen: pabo (ook ‘opleiden in de school’), HBO-V, Social Work (SPH & MWD), Kerkelijk Werker en Godsdienstleraar.

Werken met mensen

Als je vanuit je christen-zijn wilt werken met mensen, kom dan in Zwolle studeren op de Gereformeerde Hogeschool! De GH is namelijk een hogeschool met een duidelijke identiteit: christelijke normen en waarden hebben binnen de opleidingen een centrale plek. De GH staat bekend als een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit in het onderwijs. Naast deskundigen zijn ook studenten deze mening toegedaan. In de Keuzegids Hoger Onderwijs staat de GH al jaren achtereen in de top en dit jaar zelfs op de tweede plaats! Studenten waarderen de Gereformeerde Hogeschool vooral om de persoonlijke betrokkenheid tussen studenten en docenten.

Informatie

Je bent van harte welkom om op 18 november, tussen 10.30 en 15.00 uur de open dag te bezoeken. Een routebeschrijving naar de GH vind je op www.gereformeerdehogeschool.nl. Het bezoekadres van de GH is Grasdorpstraat 2 in Zwolle.

Artikel delen: