Wavin verrast Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolle – Op woensdag 8 januari overhandigde de heer Roef en de heer den Butter namens Wavin symbolisch een cheque aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De personeelsvereniging van het bedrijf organiseerde in de kersvakantie een verloting onder de medewerkers waarbij de opbrengst bestemd was voor Ronald McDonald Huis Zwolle.

Medewerkers steunden deze ludieke actie massaal en de personeelsvereniging heeft een bedrag opgehaald van maar liefst 1310 euro. Tot grote verbazing van manager Lianne Booijink was dit niet het bedrag dat op de cheque stond. De directie van Wavin stond zo achter deze ludieke actie dat zij het bedrag nog een verdubbelde naar 2620 euro. Manager van Ronald McDonald Huis Zwolle, Lianne Booijink, is compleet verrast: “WAUW dit is nog eens een onverwachte goede start van het nieuwe jaar. Ik ben er oprecht even stil van. Wat is het toch mooi om te zien hoe bedrijven en medewerkers de handen ineenslaan om geld in te zamelen voor een goed doel. Juist die power en samenhorigheid hebben wij als organisatie die afhankelijk is van donaties en giften zo hard nodig. Wavin bedankt!”

De heer Den Butter is blij met deze reactie: “wij hebben unaniem met het personeel gekozen voor ondersteuning van dit huis omdat er met veel plezier en enthousiasme gewerkt wordt door veel vrijwilligers. Dat spreekt ons aan!”

Wavin is een organisatie gevestigd in Zwolle en levert effectieve oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven zoals een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen. Jaarlijks organiseert de personeelsvereniging rondom de feestdagen een actie waarbij de opbrengst ten goede komt aan een goed doel.

Artikel delen:

Reageer