De Zwolse Harmonie zoekt nieuwe leden

Zwolle – De Zwolse Harmonie zoekt nieuwe leden. Speel je een koper- of houtinstrument? Of ben je slagwerker? En heb je zin om in een orkest te komen spelen? Op vrijdag 17 en 24 januari 2014 houdt De Zwolse Harmonie een open repetitie. Je bent van harte welkom!

Muziek is er voor jong en oud, voor ervaren en onervaren muzikanten. Daarom heeft De Zwolse Harmonie twee orkesten. Het B-orkest is het opleidingsorkest en repeteert van 19.00 tot 20.00 uur. Het A-orkest is bedoeld voor gevorderde muzikanten en repeteert van 20.00 tot 22.00 uur. Voor de muzikant die wat extra uitdaging wil, is het mogelijk om in ensembles te spelen. Iedere vrijdag komen 33 enthousiaste leden bij elkaar om uiteenlopende muziekstukken te spelen. Van Haydn tot popmuziek, van klezmer tot Franse chansons. Dat gebeurt onder leiding van dirigent Henrite Rusch. De repetities zijn op vrijdag en vinden plaats in Domusica, Radewijnstraat 10.

Jaarlijks geeft De Zwolse Harmonie drie tot vier concerten. Samen muziek maken en muzikaal uitgedaagd worden staan centraal. Maar plezier vinden de leden minstens zo belangrijk. Zo is er na de repetitie tijd voor een drankje aan de bar en gaat iedere zomer de barbecue aan. 

Meespelen?
Wil je komen meespelen? Stuur dan een e-mail aan contact@zwolseharmonie.nl. Er wordt dan bladmuziek voor je klaargelegd. Heb je zelf geen muziekinstrument? De vereniging heeft verschillende instrumenten te huur. 

Meer weten?
Meer informatie is ook te vinden op www.zwolseharmonie.nl

Artikel delen:

Reageer