WRZV heeft zaalvoetbalcompetitie hervat!

Zwolle – Na een korte onderbreking van twee weken  hebben de zaalvoetballers afgelopen week de WRZV Zaalcompetitie hervat. Het eerste succes van 2014 kon Schildersbedrijf Groen op zijn naam schrijven. Het team van Ricky Groen wist -op doelsaldo- beslag te leggen op de 1e periode in de 1e klasse maandag. Door een grote zege van 15-1 op Glass Onions wist Groen het team van DTG op doelsaldo voorbij te springen in de stand.

Koploper in de 1e klasse – ondanks het niet winnen van de 1e periode- blijft DTG. Na de 16-6 overwinning op Au M’n Gurk en een wedstrijd meer gespeeld blijft DTG drie punten voorsprong houden op Schildersbedrijf Groen.  Nummer laatst OHM wist ook tegen het team van Kees Middendorp geen punten in de wacht te slepen, er werd met 4-11 verloren. Een spannend duel was te zien tussen Bola-Lah!Satu en de Belgische Keizer 1. Na het eindsignaal kon de Belgische Keizer drie punten bijschrijven door met 6-5 te winnen. AXIOS had geen problemen deze week en zette FC Knetter gemakkelijk met 10-4 opzij.

Kampioensklasse maandag

Wolters Recycling pakte de draad in het nieuwe jaar weer op, daar waar ze gebleven waren en dat is met winnen van wedstrijden. Deze week was Wehkamp.nl de opponent van de koploper. Zonder al te grote inspanning wist Wolters met 8-3 te winnen. Een mooi affiche was de wedstrijd tussen Nico Brillen en Woord en Daad. Helaas bracht deze wedstrijd niet, wat de stand deed vermoeden qua spanning, aangezien Woord en Daad gewoonweg te sterk was. Nico Brillen verloor dit belangrijke duel om de topposities met 11-4. Bola-Lah! voldeed wel aan de verwachting en blijft als nummer twee in de stand Wolters Recycling in het oog houden door een simpele 13-2 zege op Rafiki. Diaspora won in een leuk duel met 5-4 van Optima Forma. Met een 5-1 winst op degradatie kandidaat Roede Vooruit wist Eco Groen Advies de positie in de middenmoot te versterken.

2e klasse woensdag

Het blijft spannend in de 2e klasse. Railion wist zich knap te herstellen, na de domper vlak voor kerst. Het team van Railion wist vrij gemakkelijk de drie punten te pakken van B&M Futsal door een 7-2 winst. Keijl Flevo Holland blijft verrassen en rukt op naar de subtop. Deze week werd het sterke I4Y-Styrinth aan de zegekar gebonden. IJsselhallen Zwolle wist in de kelder van de 2e klasse met 7-4 te winnen van Univé Verzekeringen. Koploper Allesoverrechten.nl was met 14-1 veel te sterk voor L&M Zaalvoetbal uit Genemuiden. The Black Ties won met 10-3 van Campingteam3.

1e klasse woensdag

Van Amerom Makelaardij wist door een knappe 7-3 winst op Torsades Trois Points koploper FC Hummel in zicht houden. Na een knappe prestatie op het Jopie van Kilsdonktoernooi (kwartfinale) won het team van Matthijs van der Wal ZVV Pruts in een goede partij met 9-2 van Absens Carens. In de strijdt tegen degradatie wist Out Sport een belangrijke 7-0 overwinning te boeken op concurrent Iron Art. Neptunes’12 drukte Livarda verder in degradatiezorgen door met 9-2 te winnen. De teams van Karba en Sleuteldienst Zwolle deelden de punten met 4-4.

Voor in uw agenda! 

Maandag 13 januari en woensdag 15 januari starten wij om 18:30 uur in twee zalen met onze zaalcompetitie wedstrijden. De toegang is vrij en wij hopen op uw komst en support!

Voor informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer