Draagdoekconsulent bezoekt Borstvoedingcafé

Zwolle – Op donderdag 16 januari a.s. komt, AnneClaire Hortensius Draagdoekconsulent, langs bij het Borstvoedingcafé in Stadshagen om te vertellen over hoe en waarom draag je je kind middels een draagdoek.

 

AnneClaire Hortensius is van 10.00 tot 11.00 uur in het Borstvoedingcafé aanwezig om te vertellen over o.a. het dragen van kinderen middels draagdoeken. Ook laat ze verschillende draagdoeken en manieren van dragen zien. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. Wilt u meer informatie neem dan contact op met a.vankeulen@icare.nl. Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding.

Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. De komende tijd gaat het Borstvoedingcafé meer gastsprekers uitnodigen. 

 

Blijf op de hoogte van de activiteiten en volg op www.twitter.com @borstvoedingkv of kijk op facebook Borstvoedingcafe Zwolle. https://www.facebook.com/borstvoedingcafe.zwolle?ref=tn_tnmn .

Artikel delen:

Reageer