Milieuraad Zwolle presenteert Ecoshoppen

Zwolle – Er is tegenwoordig veel te doen over verantwoord en ecologisch winkelen. Door de vele labels en keurmerken en het grote aanbod van winkels is vaak door de bomen het bos niet meer te zien. Waar kunt u nou het beste verantwoord winkelen in Zwolle? Om dit overzichtelijk te maken presenteert de Milieuraad Zwolle Ecoshoppen in Zwolle.

 

ecoshoppen.jpeg 

 

Deze handige gids staat boordevol informatie, adressen en tips voor mensen die er een duurzame levensstijl op na willen houden. Met deze gids wil de Milieuraad de mogelijkheden tot een meer groene en duurzame consumptie in Zwolle in kaart brengen. Zo kunt u onder andere adressen en andere informatie vinden over winkels met ecologische producten, over de verschillende keurmerken en recycling. Ook vindt u tips voor natuurlijk tuinieren, bouwen en wonen, en u treft een handig overzicht van de organisaties die zich bezighouden met natuur, milieu en duurzaamheid. De gids is samengesteld door vrijwilligers, die er veel tijd in staken, wat tot een mooi resultaat heeft geleid. Om zo up to date mogelijk te blijven worden lezers, bedrijven en geïnteresseerden uitgenodigd voor het geven van suggesties, tips en informatie over nieuwe initiatieven.

 

De Milieuraad brengt deze uitgave online, om 2 redenen. In eerste plaats verbruikt het zo geen papier, en ten tweede is een online versie makkelijker aan te passen en te actualiseren. Daarnaast biedt een digitale versie ook de mogelijkheid om de gids op tablet of smartphone te bekijken. Deze uitgave is te downloaden van de website van de milieuraad Zwolle: www.milieuraadzwolle.nl, of scan de QRcode bij dit artikel.

Meer informatie: Email: info@milieuraadzwolle.nl

Telefoon: 038 4982618

Internet: www.milieuraadzwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mooie uitgave. Een tip voor de volgende uitgave, gebruik de spellingscontrole 😛

    groenteabbonenemten: fruitabbonenemten ; Vechstraat


    ⚠️ Meld

Reageer