Aftrap Huttendorpen in Zwolle

In de wijken Aa-landen, Stadshagen, Westenholte, Zwolle Zuid en Wipstrik zijn maandagmorgen de traditionele Huttendorpen van start gegaan. In de wijk Holtenbroek is er het Jeugdland.

In de Aa-landen startte Huttendorp 10.15 uur. Met een gezamenlijk “Maak me gek” werd Huttendorp 2007 door iedereen zingend ingeluid. Daarna werden de 135 kinderen ingedeeld in groepen en konden ze de houten planken gaan halen voor hun hut. Daarna werd er al driftig getimmerd. Ook zijn er mogelijkheden voor andere creatieve uitingen, zoals bijvoorbeeld schilderen. Met 50 vrijwilligers is Huttendorp in de Aa-landen één van de grotere organisaties in Zwolle. Maandagavond vindt er op het evenemententerrein aan de Beulakerwiede een musical plaats.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Daar ben ik het mee eens dat de huttendorpen voor de kinderen zijn en maakt niet uit wie groter is het gaat erom dat de kinderen plezier hebben!

  TEAM Huttendorp AA-landen


  ⚠️ Meld

 2. die kinderen uit stadshagen zijn erg vaak kakkers-kinderen valt me op; ze kregen geen spijker in het hout. die van de aalanden rammen ze er zo in


  ⚠️ Meld

 3. in de aa-landen wordt alleen met goedgekeurd hout gewerkt
  en in stadshagen met illegaal hout

  =============

  Dat mag je bij deze aantonen Joop, anders kan je dit niet zomaar zeggen.


  ⚠️ Meld

Reageer