B&W bezoeken Holtenbroek

Zwolle – Op vrijdag 17 januari aanstaande komt het Zwolse college van burgemeester en wethouders op bezoek in Holtenbroek. Drie of vier keer per jaar neemt het college een kijkje in een Zwolse wijk en dit keer is de eer aan Holtenbroek. Doel van het bezoek is om de positieve ontwikkelingen in de wijk zelf te ervaren. Het gezelschap bezoekt basisschool De Toonladder, inloophuis De HUD, het wijkcentrum en vechtsportschool Tabonon Zwolle.

groep.jpg 

Bij Tabonon kregen ze ongeveer een maand geleden de vraag of het College van burgemeester en wethouders langs mocht komen. “Het college heeft een aantal positieve geluiden uit Holtenbroek gehoord en Tabonon zat daar ook bij” zegt Hanieh Kamran, eigenaresse van de Zwolse vechtsportschool. “Natuurlijk werken we hieraan mee, we willen ons graag laten zien.” Het meeste positieve aan Tabonon is de combinatie van het harde werken en de goede sfeer. Kamran heeft nog geen definitief programma voor het gezelschap. “Ik zit te denken aan een korte workshop. Dat zou toch leuk zijn, een kickboksende Henk Jan Meijer op onze mat.”

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ze zijn allen welkom in Holtenbroek, hierbij wil ik voorstellen dat zodra Zwolle toe is aan de volgende burgemeester voor een ambtswoning in Holtenbroek te kiezen.

    Met de vriendelijke groeten,

    Holtenbroeker


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.