Stadskids activiteiten voor de kleinsten

Zwolle – Naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties op de activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding, presenteert Stadskids.nl opnieuw workshops voor ouder en kind. Zaterdag 25 januari vinden de workshops Kliederen met Eetbare Vingerverf, Interactief Voorlezen en Babymassage plaats op de kinderopvanglocatie van Doomijn aan de Burgemeester van Walsumlaan.

 

Spelenderwijs ontdekt je kind de wereld om zich heen. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Tijdens de workshop Kliederen met Eetbare Vingerverf zullen ouders de verkenning van de kinderen op de voet volgen door samen op ontdekkingstocht te gaan, zo  sta je als opvoeder op een andere manier in contact met je kind. Je baby een massage geven is de perfecte manier om je baby te laten ontspannen. Maar het is niet alleen ontspannend, de massage helpt de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert je baby’s zintuigen. Daarnaast versterkt het ook nog de band tussen jou en je baby.

Interactief Voorlezen

Interactief voorlezen wil zeggen dat het voorlezen van het prentenboek wordt onderbroken door open vragen over het verhaal of over de plaatjes te stellen. Spontane reacties van de kinderen kunnen ook een leuke aanleiding zijn voor een gesprekje. Door het inlassen van interactieve momenten tijdens het voorlezen worden de taalontwikkeling, het verhaalbegrip en de woordenschat van kinderen gestimuleerd. Met enkele eenvoudige tips kun je ook als ouder interactief voorlezen.

 

KLIEDEREN MET EETBARE VINGERVERF /  BABYMASSAGE / INTERACTIEF VOORLEZEN

Datum: Zaterdag 25 januari
Locatie:           Kinderopvang Doomijn, Burgemeester van Walsumlaan 3 te Zwolle
Aanvang:         10:15 uur
Deelname:       € 7,50 (een ouder+kind) / € 10,00 (twee ouders+kind)  

Aanmelden kan via zwollezuid.stadskids.nl De activiteiten worden mogelijk gemaakt door Travers Welzijn en Doomijn. De drie workshops vinden gelijktijdig plaats, het bedrag voor deelname  is voor iedere workshop gelijk. Koffie, thee en materiaal is inbegrepen.

Artikel delen:

Reageer