Rondleiding door de schatkamer van Overijssel

Zwolle – Wat ligt er nou eigenlijk zoal, daar in de archieven van het Historisch Centrum Overijssel? Ontdek de schatkamer van Overijssel tijdens de rondleiding op 20 januari.

image003.jpg 

De rondleiding start op maandag 20 januari 2014 om 13:30 uur in het Historisch Centrum Overijssel. U wordt ontvangen met een kop koffie/thee en een lekkernij. Duur van de rondleiding is circa 2 uur. (Let op: op maandag is de hoofdingang gesloten! U kunt zich na opgave melden op 20 januari bij de personeelsingang aan de Eikenstraat 20.) U kunt zich opgeven via de aanmeldmodule op de website. Kijk bij “Rondleiding door de schatkamer van Overijssel” in het activiteitenoverzicht. De kosten voor de rondleiding bedragen € 10,- per persoon. Dit is inclusief gids, koffie/thee en een Zwolse lekkernij (ter plaatse te voldoen).

De schatkamer van Overijssel
Tijdens deze rondleiding maakt u kennis met het HCO: wie zijn wij en wat doen wij. U wordt rondgeleid door het bijzondere gebouw en krijgt een indruk van de collecties: 18 km archieven, foto’s, affiches, films en een bibliotheek. Tevens brengt u een bezoek aan één van onze depots, normaal niet toegankelijk voor publiek, waar u onze topstukken te zien krijgt.

Artikel delen:

Reageer