IJsbaan bij IJsbeelden Festival langer open

Zwolle – De overdekte IJsbaan aan het Rodetorenplein in Zwolle blijft voor het publiek langer open. Oorspronkelijk zou de IJsbaan, buiten het Schoolschaatsen en enkele KNSB-evenementen, op zondag 5 januari voor het laatst voor het publiek geopend zijn. Door het succes van de IJsbaan en de grote toestroom van mensen die willen schaatsen, blijft de IJsbaan open tot en met zondag 26 januari.

10-12-2013_scaats_clinic_door_barbara_de_loor_02.jpg 

Afgelopen zaterdag was de eerste keer dat een Disco Party op de agenda stond. Een dj zorgde voor toepasselijke muziek. De opgekomen schaatsers spraken van een geweldige ervaring. Deze positieve geluiden hebben ertoe geleid dat discoschaatsen de komende drie zaterdagen (11, 18 en 25 januari) wederom op het programma staat. De DJ Booth staat op het ijs. Bovendien wordt er voor extra disco verlichting gezorgd! Dames mogen op deze zaterdagavonden tussen 18.00 en 23.00 uur gratis het ijs op. De ijsbaan, die behoort tot de landelijke IJSTIJD!-banen, is tot en met 26 januari dagelijks geopend. Raadpleeg de site voor de juiste openingstijden. De prijs voor twee uur schaatsen bedraagt € 3,-. Heb je geen schaatsen? Geen nood, want er zijn schaatsen in allerlei soorten en maten te huur voor € 3,-.

IJsbeelden Festival
Ook het IJsbeelden Festival gaat aan de laatste twee weken beginnen. Bezoekers zijn iedere keer weer verrast als ze de kristalheldere ijsbeelden en prachtige sneeuwbeelden bekijken. Juist de gedetailleerdheid dwingt veel respect af. En met alle bekenden vorsten en vorstinnen is het ook nog eens een feest der herkenning.

Het IJsbeelden Festival is tot en met zondag 26 januari 2014 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 9,50. Voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar kost een kaartje € 5,50. Kinderen onder de vijf jaar mogen onder begeleiding van een ouder het festival gratis bezoeken. Een familieticket, bestaande uit kaarten voor twee volwassenen en twee kinderen vanaf 5 jaar, kost € 25,00. 65-plussers betalen voor een kaartje € 7,00. Honden worden niet toegelaten in de ruimte met de ijs- en sneeuwbeelden.

Informatie
Meer informatie over de IJsbaan en het IJsbeelden Festival is te vinden op www.ijsbeelden.nl.

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Leuk dat de schaatsbaan langer openblijft.
    Wel heel raar dat dames gratis mogen en de heren moeten betalen.
    Vind ik eigenlijk niet kunnen!!
    >:(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.