Workshop van fotoboek naar levensboek in Zwolle

Zwolle – Ieder leven is een boek waard. En: van ieder leven zijn foto’s bewaard gebleven. Die twee gegevens zijn het vertrekpunt voor de workshop die maandagmiddag 13 januari wordt gegeven door journalist/schrijver Sjoerd Litjens in de Bibliotheek Zwolle.
 
De Zwolse journalist en schrijver Sjoerd Litjens laat belangstellenden in deze workshop kennis maken met de totstandkoming van een levensboek. Bij voldoende belangstelling zal er in de maand maart een cursus van vier maandagmiddagen volgen, waarin deelnemers hun eigen fotoboek gaan maken.

Sjoerd Litjens is sinds 2000 werkzaam als freelance journalist, onder andere voor het ANP, Planet Internet, NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad en de Vlaamse bladen DENG en EOS Magazine. In 2007 richtte hij MijnVerhaal op, een bedrijf dat levensverhalen vastlegt. Met MijnVerhaal maakt Litjens levensboeken voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast geeft hij cursussen aan mensen die hun eigen levensverhaal willen vastleggen.

Kijk voor meer informatie op www.mijnverhaal.eu. De workshop ‘Van fotoboek naar levensboek’ start maandag 13 januari om 14.00 uur in de Bibliotheek Zwolle, locatie Centrum (Diezerstraat 80). De workshop duurt tot ca. 15.00 uur. De entree is gratis.  Reserveren wordt aangeraden en is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.