Stem op de beste designproducten

Zwolle – Om te laten zien hoe designtalent zich ontwikkelt, presenteren dinsdag 14 januari 2014 eerste-, tweede- en derdejaarstudenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) van Windesheim de door hun ontwikkelde producten.

ontwerp_voor_koppelbare_bekerhouders_uit_paperfoam___tweedejaarstudent_ipok.jpg 

De presentaties bieden een kijkje in de keuken hoe de producten tot stand zijn gekomen en hoe ze een waardevolle betekenis hebben in het dagelijks leven. Door uw stem uit te brengen op de ontwerpen maken de ontwerptalenten kans op een pagina in het jubileumboek dat ieder jaar door Windesheim wordt uitgegeven. De producten zijn dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en ’s middags van 13.00 tot 14.30 uur te bewonderen aan de Koestraat 3  in het centrum van Zwolle, de thuisbasis van de opleiding.

Kom langs en bewonder bijvoorbeeld fitnessapparatuur voor ouderen die interactief aansluit bij de beleving van die doelgroep, ontwikkeld door derdejaarsstudenten. Maar ook kleinschalige windmolens voor thuisgebruik, volledig recyclebare bekerhouders uit ‘Paperfoam’ en varianten van een houten fiets worden gepresenteerd. Tweedejaarsstudenten hebben gewerkt aan duo-rolgordijnen die nu werkelijk verduisterend zijn en aan alternatieven voor kinderwagens, de ‘baby mover’. De eerstejaarsstudenten tonen hun ontwerpoefeningen voor kartonnen zitobjecten die stevig genoeg moeten zijn om in huis te gebruiken. U kunt meekijken en –praten en uw stem uitbrengen op uw favoriete design. Het project met de meeste stemmen wint een plaatsing in het jubileumboek. De presentatie en het stemmen is van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur aan de Koestraat 3 in het centrum van Zwolle. De modellen en presentatieborden worden in de werkomgeving van de studenten getoond. Studenten en docenten zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Een goede gelegenheid om te zien hoe ontwerpen tot stand komen en hoe ontwerptalenten zich ontwikkelen. U bent van harte uitgenodigd.
Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.