Jikkelien Heijne wordt IJskoningin van Zwolle

Zwolle – In samenwerking met het IJsbeelden Festival organiseerde online platform Go-Kids tijdens de kerstvakantie een ludieke kleurwedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De winnaar, de 10-jarige Jikkelien Heijne uit Zwolle, werd zaterdag gekroond tot eerste IJskoningin van Zwolle. Ook de andere prijswinnaars kregen deze dag hun prijs.

11-01-2014__kroning_ijskoningin_02.jpg 

Zaterdagmorgen was de ontvangst van de prijswinnaars en ouders met koffie/thee in het Winter Paviljoen van het IJsbeelden Festival. Daarna vond de prijsuitreiking plaats. De eerste ijskoningin van Zwolle. Jikkelien, werd toen bekend gemaakt. Vervolgens werd zij in een koninklijk jasje gestoken en officieel gekroond. Chanel, het fotomodel voor de poster van het IJsbeelden Festival, deed verkleed als ijsprinses de kroning van Jikkelien. Na de prijsuitreiking ging iedereen binnen de ijsbeelden bekijken. Na een fotomoment trok de hele stoet met Koninginnetocht door de stad Zwolle onder leiding van Stan Fritschy, de meesterverteller, die een prachtig koningsverhaal vertelde. Op het Pannenkoekenschip kreeg Jikkelien samen met haar familie een lunch aangeboden.

11-01-2014__kroning_ijskoningin_04.jpg 

11-01-2014__kroning_ijskoningin_01.jpg

11-01-2014__kroning_ijskoningin_03.jpg 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. LS,

  de ijsprinses is niet fotomodel Chanel maar Noortje van den Berg. Chanel was deze dag ziek en Noortje heeft deze rol op hele korte termijn van haar overgenomen. Het resultaat mocht er zijn de foto’s zo te zien

  mvg

  Robert van den Berg


  ⚠️ Meld

 2. Dag,

  Robert heeft helemaal gelijk. Chanel was die dag ziek en gelukkig kon Noortje voor haar invallen en het was echt een last-minute actie. We zijn Noortje (en haar familie) heel dankbaar! Ze zag er echt prachtig uit.

  We kijken terug op een geslaagde prijsuitreiking en kroning.

  Hartelijke groet,

  Go-Kids regio Zwolle


  ⚠️ Meld

Reageer