Junior Kamer Zwolle vermaakt ouderen WIJZ

Zwolle – Afgelopen vrijdag heeft Junior Kamer Zwolle i.s.m. stichting WIJZ diverse ouderen een ijskoude, maar wel zeer geslaagde middag en avond bezorgd op het IJsbeelden Festival. De Junior Kamer Zwolle had het initiatief opgevat om ouderen, die anders zelfstandig niet in de gelegenheid waren om hier naar toe te gaan, op te halen en rond te leiden. Deze ijs- en ijskoude tour werd vervolgens afgesloten met een heerlijk stampottenbuffet, verzorgd door Junior Kamer lid Jos Langenkamp van Stern Partyservice en catering. Hein Duret, voorzitter van Junior Kamer: "Dit is typisch een voorbeeld van hoe wij van betekenis willen zijn voor Zwolle. Een van onze leden komt met dit idee en binnen twee weken hebben we een groep mensen georganiseerd en deze senioren een leuke middag en avond gegeven."

Junior Kamer Zwolle is een netwerk van Zwolse ondernemende mensen tot 40 jaar. "We zijn betrokken bij elkaar als ondernemers, maar ook bij wat ons als betrokkenen vanuit Zwolle nog meer bezighoudt. We maken ons als netwerk sterk voor Zwolle in de breedste zin des woord. En hoewel het motto ‘Niet lullen maar poetsen" schijnbaar tegenstrijdig klinkt bij een netwerkclub, is dat wel de essentie. Juist door (praktische) dingen samen te doen en op te pakken raak je meer betrokken bij elkaar en heb je heel andere gesprekken," aldus de voorzitter.

De Junior Kamer daagt u uit
Elk jaar wil de Junior Kamer van betekenis zijn voor de Zwolse samenleving. Ze zijn daarom blijvend op zoek naar initiatieven, stichtingen, verenigingen die wel wat hulp kunnen gebruiken. "Het loont altijd om jezelf als doel te presenteren. Dus: kom maar op!" Ben je zelf ondernemer in Zwolle of ondernemend ingesteld en lijkt de Junior Kamer je een leuke organisatie om je bij aan te sluiten, we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die hun energie positief willen inzetten voor Zwolle!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer