Handbaldames SV Zwolle verliezen van CVO

Zwolle – Zondagmiddag stond de handbalwedstrijd tegen CVO op het programma. De uitwedstrijd is door de dames van Zwolle gewonnen met 15-17. De dames waren hierdoor gebrand om weer een overwinning binnen te slepen.

De wedstrijd ging van start en de eerste vijf minuten kwamen beide teams niet tot scoren. Door een snelle omschakeling kwam CVO op een 0-1 voorsprong. Door een mooie actie van Nienke Reumer scoorde Zwolle in de tegenaanval direct de 1-1. Tot een stand van 2-3 liep het gelijk op, waarna CVO door een paar snelle break outs uitliep naar een 2-7 voorsprong. De dames van Zwolle kwamen daarna beter in hun spel en kwamen terug tot een 7-8 ruststand.

Direct na rust wisten de dames van Zwolle de stand gelijk te trekken! Ook de tweede helft bleef het gelijk opgaan tot een 13-13 stand. Er werd aan beide kanten weinig gescoord, dit was mede te danken aan de verdediging, die weer als een blok stond. Helaas konden de dames van Zwolle niet op een voorsprong komen en kwamen de dames van CVO nog wel twee keer tot scoren waardoor de eindstand 13-15 was.

De volgende wedstrijd is a.s. zondag om 12.30 uur in Heino tegen HHZD. We kunnen de steun van ons trouwe publiek dan weer goed gebruiken.

Artikel delen:

Reageer