State of the Art Marketing Event

Zwolle – Op donderdag 16 januari 2014 vindt op hogeschool Windesheim in Zwolle het State of the Art Marketing-eventplaats. Het jaarlijks terugkerende evenement voor marketingprofessionals uit Noordoost-Nederland over trends en grensverleggende innovaties in het vakgebied.

De vijfde editie van het event wordt georganiseerd door een groep vierdejaarsstudenten van de business-opleidingen van Windesheim in samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven, die in hun dagelijkse werk bezig zijn met de nieuwste marketinginzichten en -technieken. Dit jaar is het thema ‘Spice up your Marketing’ en staat ‘klantbeleving’ centraal. Van 13.00 tot 21.00 uur wordt een programma aangeboden van workshops en lezingen van experts en ervaringsdeskundigen.

Sprekers zijn onder meer Roderick Cremers, oprichter Fresh Bridge, Stephan van Slooten, zeer ervaren markerteer in verschillende facetten, Menno Beker, social media specialist, Patrick Petersen, ervaren online markerteer en auteur van ‘Handboek Online Marketing’ en Willemien de Bruin, partner en strateeg bij bureau JOUW. Als afsluiter spreekt keynotespreker Wouter de Vries over ontwikkelingen in dienstenmarketing.

Alle informatie over het programma vindt u op www.samevent.nl. Op deze site staat alle informatie over het programma, de 15 sprekers en de workshops. Updates rondom het evenement zijn te volgen via www.facebook.com/StateOfArtMarketingEvent en Twitter.com/SAMevent.

Praktische informatie

Datum:             donderdag 16 januari 2014
Tijdstip:            13.00 – 21.00 uur
Ontvangst:       Windesheim, atrium (hoofdingang / gebouw C), Campus 2-6, Zwolle

Programma:     www.samevent.nl.

Artikel delen:

Reageer