Ladiesnight SIVOZ Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 24 januari organiseert SIVOZ Zwolle een Ladiesnight. Deze avond zal in het teken staan van gezelligheid.

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we knallend het nieuwe jaar in. In een open en ongedwongen sfeer is er ruimte om elkaar te leren kennen en samen plezier te hebben. Er zal muziek en dans zijn, het gaat vooral om ontspanning.

 

Programma:

 

19.30 zaal open

20.00 Welkom/Opening

      Internationaal volksdansen o.l.v. dansvereniging Debka

      Workshop buikdansen

      Vrij dansen op verschillende soorten muziek

22.00 Einde

 

Sivoz is een vrijwilligersorganisatie; vrouwen uit verschillende culturen zetten zich in voor vrouwen van verschillende culturen.

Het doel van de stichting is vrouwen met diverse culturele achtergronden (ook de Nederlandse) met elkaar in contact te brengen en de integratie in Zwolle te bevorderen. Onderling respect en begrip staan hoog in het vaandel. De stichting wil aansluiten bij de behoeften van vrouwen zelf en ziet haar werk als aanvullend op wat al in de stad aan initiatieven bestaat.

Om haar doel te bereiken organiseert SIVOZ bijeenkomsten en activiteiten. Vrouwen dragen zelf thema’s aan en vanuit de gemeente Zwolle krijgen we ook actuele thema’s aangereikt die meestal aansluiten op de behoefte. Er wordt overlegd met andere organisaties in Zwolle die voor vrouwen belangrijk zijn en die passen bij het thema.

Artikel delen:

Reageer