Jeugdland Dieze en Indische Buurt

De kinderwerkers van TRAVERS in Dieze en de Indische Buurt organiseren ook dit jaar weer samen met een grote groep vrijwilligers Jeugdland. Dit jaar is het  thema “Jeugdland op het platteland”. 

Van 14 t/m 16 augustus kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar terecht in Park de Hogenkamp. Op vrijdag 17 augustus worden de kinderen die een weekkaart hebben getrakteerd op een uitje dat met het thema te maken heeft.  De activiteiten starten ’s ochtends om 10.00 uur en duren tot 13.00 uur. Kinderen gaan o.a. hutten in de vorm van boerderijen bouwen, klompen beschilderen, trekkers van dozen maken, dieren van hout en bloempotten maken en allerlei leuke sport- en spelactiviteiten doen. Natuurlijk ontbreekt het schminken en broodjes bakken ook dit jaar niet.


Tot en met vrijdag 17 augustus is er ook een Jeugdland in Zwolle Zuid. Het thema van Jeugdland Zuid is Zwollywood. Wijkboerderij de Schellerhoeve is de hele week in Zwolse sferen! Alle activiteiten hebben Zwolse namen: Kom lekker knutselen in de Muzerie, gamen bij de Zwolse krant of sporten in het Oosterenk stadion. De kleuters zitten bij het Celeplein, de EHBO in de Isala kliniek en je kunt een lekker ijsje halen bij Talamini. Ook de Zwolse kermis, de Spiegel, de Librije, Sassenpoort en de Grote Markt spreken natuurlijk tot de verbeelding. Je hoeft de stad niet in, maar kom het halen bij jeugdland op wijkboerderij de Schellerhoeve!

Artikel delen:

Reageer