De Peperbus laat uw favoriete nummers horen

Zwolle – Inwoners van Zwolle die hun favoriete nummer wel eens willen horen spelen door de klokken van de Peperbus kunnen ook voor het nieuwe jaar weer verzoeknummers indienen bij stadsbeiaardier Roy Kroezen. Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari speelt hij een aantal van deze verzoeknummers. Een verzoek indienen kan dit keer tot en met vrijdag 24 januari aanstaande. Degenen wiens nummer is uitgekozen, ontvangen persoonlijk bericht.

Naast de volledige titel van het nummer of muziekstuk, dient ook de naam van de uitvoerend artiest/componist vermeld te worden. Als men voorkeur heeft voor de vrijdag of zaterdag, kan dit aangegeven worden. Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

Indienen verzoeknummer
Verzoeknummers kunnen op verschillende manieren ingediend worden; per mail naar: rd.kroezen@zwolle.nl een bericht op Facebook: www.facebook.com/zwolsebeiaardier via een tweet naar Roy: www.twitter.com/zwolsebeiaard

Selectie
Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen een aantal nummers. Degenen wiens nummer is uitgekozen, ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Ook is de speellijst een paar dagen voorafgaand aan het speelmoment na te lezen in Wijzer en op www.zwolle.nl/zwolsebeiaardier. Daarnaast is op de website meer informatie over de verzoeknummeractie te vinden, waaronder een overzicht van alle speelmomenten.

Artikel delen:

Reageer