Hoeveel geld krijgt u terug?

Zwolle – Laat u zich juist en tijdig informeren over de regelingen die er zijn om geld terug te vragen van de Belastingdienst. Elk jaar valt de blauwe envelop van de Belastingdienst weer op de mat. Veel mensen zien er tegenop om de belastingpapieren te moeten invullen. Het is de moeite waard om u te laten informeren over de aftrekposten 2013 die er zijn voor mensen met een beperking en/of chronische ziekte. 
Volwassenen of ouders van kinderen met een beperking of chronische ziekte kunnen de extra kosten die zij maken van de belasting aftrekken.

Met de Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg), die in 2009 is ingevoerd is hier het nodige in veranderd. Toch kunt u misschien meer geld terugkrijgen dan u denkt! Wilt u meer weten over de veranderingen in het belastingstelsel, kom dan naar de informatieavond op dinsdag 28 januari 2014.

Wanneer : dinsdag 28 januari 2014
Waar : kantoor MEE IJsseloevers
Adres : Dr. Van Deenweg 2-10, 8025 BG Zwolle
Tijdstip : 19.30 – 21 30 uur

De heer J. Meyer, medewerker ANGO (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), is als gastspreker uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd door MEE IJsseloevers, in afstemming met het Overijssel Platform VG. De bijeenkomst is gratis. In verband met de voorbereiding is reserveren gewenst. U kunt zich aanmelden via 
T 088 633 0 633 en via info@meeijsseloevers.nl

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik heb het zo te horen wel makkelijk. Vaste baan en een koophuis. In maart kan ik kijken of het goed is ingevuld en opsturen. En klaar is Japser.


  ⚠️ Meld

 2. Veel mensen zien er tegenop om de belastingpapieren te moeten invullen.

  Als het de moeite waard is om je te laten informeren over 2013, is het ook zeker de moeite waard om de digitale aangifte eens te bekijken. Is een stuk makkelijker dan die papieren. 😉


  ⚠️ Meld

 3. FF offtopic:

  Van harte Jasper!

  Koop een taart van je zuurverdiende centen en ga het vieren.

  En als je daarna ergens anders gaat inwrijven dat je het zo goed voor elkaar hebt – bijvoorbeeld op de website van de VVD of Elsevier – krijg je van mij een taart erbij! Wordt er dan wel eentje van de Aldi, want we doen niet allemaal ons best.

  On-topic:

  Wat een goed idee. Zeker voor mensen met een kleine beurs kan dat nog eens leuke meevallers opleveren. Leuker kunnen ze het niet maken!


  ⚠️ Meld

 4. Inwrijven dat ik het goed heb? Stel je niet aan zeg. Ik ben gewoon blij dat ik het makkelijk heb. Daarmee zeg ik ook dat het niet fijn is voor mensen die dat niet hebben. Ik wil dat ook nog wel direct zeggen, als je dat beter snapt:
  Rot voor mensen dat het zo moeilijk moet zijn.


  ⚠️ Meld

 5. Nee daarmee zeg je niet dat je het niet fijn vind voor ander die het niet zo goed heeft. Semi populaire egoïst. Veel poeha en blabla. >:(


  ⚠️ Meld

 6. Je had je punt al gemaakt. En dat deed je heel bewust in een bijzinnetje.

  Maar nu toch echt fluks naar bed, want je moet morgen weer vroeg op, carri?re maken! Je prachtige en weloverwogen hypotheek betaalt zich immers niet vanzelf terug, toch?


  ⚠️ Meld

 7. He, dan toch lekker niet, – Editted – Ik weet hoe ik het bedoel, als jij daar alleen maar zuur over kan zijn, is dat verder jouw probleem.


  ⚠️ Meld

 8. Wat een overdreven reacties weer.

  Er zijn meer mensen met een vaste baan en een koophuis. En dit zijn niet allemaal VVD-ers en Elsevierlezers, die wat mij betreft even welkom zijn op dit forum als SP-ers en Passie-lezers (Ik zeg niet dat hier een verband tussen ligt btw 😛 ) Deze mensen hebben met minder regelingen te maken dan chronisch zieken of minima. Ik geloof niet dat dat benoemen hiervan niet echt pochen is.

  Clues die hierop wijzen is het ontbreken van woorden als riant en vermogend…:P


  ⚠️ Meld

Reageer