Meander biedt podium voor elk talent

Zwolle – Donderdag 16 januari organiseert het Meander College in Zwolle voor alle leerlingen van klas 1 een bruisende Podiumdag. Leerlingen volgen verschillende workshops vanuit diverse kunstdisciplines en presenteren aan het eind van de dag voor leerlingen en ouders hun eigen talent.

Op het Meander College kiezen alle leerlingen in de brugklas in de vrije ruimte een vak waarbij zij hun eigen talenten op het gebied van sport, techniek, muziek, musical of beeldende kunst kunnen verdiepen of juist ontdekken. Het Meander is een kleinschalige school en kiest voor onderwijs op maat. Met haar slogan "Podium voor jouw talent!" wil het Meander individueel bij elke leerling aansluiten. De presentaties van de podiumdag van klas 1 vinden plaats van 14.00 tot 15.30 uur in verschillende ruimtes in het Meander College.

Aanstaande zaterdag 18 januari organiseert het Meander College het Open Huis van 09.30 tot 13.30 uur. Leerlingen uit groep 8 zijn van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers op elk moment binnen te lopen. Bezoekers kunnen ter plekke zelf beslissen wat ze willen zien en bij willen wonen. Het Meander College biedt haar leerlingen de kans om een diploma te halen op drie niveaus, namelijk vmbo-tl, havo en atheneum (vwo).

Meer informatie op www.meandercollege.nl.

Artikel delen:

Reageer